Panasonic brengt Hollywood naar je thuis

24 juni 2020
Panasonic brengt Hollywood naar je thuis
Anker

[]

De beeldkwaliteit van de Panasonic Oled TV is ongeëvenaard nauwkeurig en gedetailleerd. En dat heeft de Panasonic Oled TV te danken aan de HCX Pro Intelligent Processor. Dit is de meest krachtige processor ooit bij Panasonic.

Anker

[]

Hollywood is fan van Panasonic

Hier pakken ze bij Panasonic graag mee uit en terecht: de kleuren, het zwartniveau en de helderheid zijn zo perfect, dat een kleurenspecialist uit Hollywood het systeem van Panasonic gebruikt om de beeldkwaliteit getrouw te houden aan de visie van de regisseurs.

De beeldschermen van Panasonic worden dus zowel afgestemd als gebruikt door Hollywood professionals bij het maken van een film.

De slogan “Hollywood to your home” komt dan ook niet uit de lucht gevallen. De Panasonic TV’s zijn compleet opnieuw ontworpen en afgestemd in Hollywood om een beeldkwaliteit te leveren die nauw overeenkomt met de visie van de regisseur.

Hollywood to your home
Anker

[]

Dolby

Panasonic TV ondersteunt meerdere HDR-formaten

De Panasonic TV ondersteunt het afspelen van meerdere HDR-standaarden. Vooreerst deze van de volgende generatie: HDR10+ en Dolby Vision.

Dolby Vision is een HDR-formaat dat optimale weergave van de film garandeert. Met Dolby Atmos stroomt het geluid van alle kanten binnen, inclusief van boven. Een krachtig, dynamisch geluid doorklieft je woonkamer om je een meeslepende filmische ervaring te geven.

Maar de Panasonic Oled TV ondersteunt uiteraard ook de conventionele HDR10 en het Hybrid Log-gamma. Zo kan jij als gebruiker genieten van een verscheidenheid aan HDR-inhoud.

Anker

[]

Laat met gemak allerlei soorten geweldig geluid horen

Met de Oled TV maak je eenvoudig verbinding met een draadloze audio speaker via Bluetooth. Zo tover je zonder ingewikkelde instellingen krachtig geluid tevoorschijn.

Geweldig is het om naar hard afgespeelde muziek te luisteren in combinatie met hoogwaardige beelden.

Ook muziek van een smartphone of tablet kan je via de TV-speakers afspelen. Genieten van hard afgespeelde muziek via de TV-speakers kan zelfs in kamers zonder audiosysteem.

VIND DE WINKEL IN JOUW BUURT

Bluetooth
Anker

[]

Google Assistant

Stembediening via Google en Alexa

De Panasonic TV geeft je handsfree controle via een Amazon Alexa of een Google Assistent product.

Er is een variëteit aan bedieningsopties, zoals de TV aan- en uitzetten en het wijzigen van het kanaal of het volume. Het is allemaal mogelijk via je stem zonder dat je de afstandsbediening hoeft te gebruiken.

Wanneer je het druk hebt met koken of wanneer je op het punt staat om te vertrekken, is het heel eenvoudig dit alles met je stem te kunnen regelen.

Anker

[]