Beleef een geweldige kijkervaring met de LG Nanocell tv

10 mei 2021
LG NanoCell
Anker

[]

Geniet van de puurste kleuren en van de beste beeldkwaliteit met LG NanoCell tv. LG tilt tv-kijken tot een hoger niveau dankzij de geavanceerde NanoCell-technologie. Kom hier te weten waarom jij absoluut een NanoCell tv moet aanschaffen!

Anker

[]

Levensechte, natuurlijke beelden

Real 4K creëert prachtige en realistische kleuren. Dankzij ongeveer 8 miljoen pixels levert een 4K-tv een beeld dat duidelijk scherper en gedetailleerder is dan een standaard HD-tv. Bij een NanoCell tv wordt de 4K-resolutie aangevuld met de NanoCell-technologie. Dit zorgt voor een waanzinnige 4K-ervaring met natuurgetrouwe kleuren.

De LG NanoCell tv maakt ook gebruik van nanodeeltjes aan de hand van LG’s Nanotechnologie. Deze technologie verwijdert de onzuiverheden uit de RGB-kleurmenging in de beelden en kleuren. Zo heeft het NanoCell tv-scherm nauwkeurige kleuren en dat zorgt voor een levendiger en realistischer tv-kijken. De kleurtechnologie van LG NanoCell is gecertificeerd door Intertek om 100% kleursamenhang te bieden bij een kijkhoek van ongeveer 30°. Dit wil zeggen dat de tv de kleuren vanuit elke hoek rijkelijk kan weergeven en dit zonder enige beeldvervorming.

LG NanoCell op appartement naast raam
Anker

[]

LG Nano866 4K

LG NANO866 4K tv

De LG NANO866 4K tv werkt met een α7 Gen4 AI Processor. Dit is een chip die gebruikmaakt van machine-learning algoritmen die op hun beurt de inhoud analyseren en optimaliseren. De aanpassingen aan beelden en geluiden gebeuren automatisch, zodat de beeldkwaliteit steeds optimaal is.

De tv maakt ook gebruik van Local Dimming. Aan de hand van deze techniek worden donkere scènes extra realistisch. Een LCD-scherm bestaat namelijk uit verschillende LED-lampjes die hun lichtsterkte kunnen aanpassen. Met behulp van Local Dimming gaan de lampjes bij een donkere scène hun lichtsterkte dimmen om betere zwartwaarden te creëren.

Anker

[]

8K-kijkervaring

De NanoCell tv line-up bevat vooral 4K tv’s, maar de NANO966 maakt gebruikt van 8K. Dankzij het gebruik van natuurlijke, levensechte kleuren en een resolutie van 8K brengt de LG NANO966 al je tv-programma’s, films, games en sportwedstrijden tot leven.

De NANO966 beschikt ook over een volledig andere AI processor, namelijk de α9 processor. Deze maakt gebruik van een deep-learning algoritme dat niet-8K beelden analyseert en omzet naar beelden met een bijna-8K weergavekwaliteit. Zo zal het uiteindelijke beeld scherper en gedetailleerder zijn, zelfs op de grootste schermen.

LG NANO966 8K
Anker

[]

LG NanoCell tv in donkere kamer

Local Dimming vs Full Array Dimming

In tegenstelling tot de 4K tv’s maakt de NANO966 gebruik van Full Array Dimming. Het verschil met Local Dimming is dat met Full Array de tv de achtergrondverlichting zeer precies kan aansturen. Dit zorgt voor een veel dieper zwart met een minimum aan backlight. Dankzij Full Array Dimming is er dus geen zichtbare lichtdoorvoer meer en zijn zwarte vlakken nog donkerder en met meer details.

De LG NanoCell 4K tv’s maken gebruik van Active HDR. High Dynamic Range zorgt voor een betere beeldkwaliteit. HDR creëert een realistischer beeld dan bij standaard televisies (SDR). De LG NanoCell 8K-tv, de NANO966, maakt gebruik van Cinema HDR. Zoals je het al uit de naam kan afleiden, zorgt dit voor een ware cinema-ervaring. Met een 8K-tv met Cinema HDR ervaar je tv-kijken op een hoger niveau.

Anker

[]

Gallery Design

De LG NanoCell tv’s hebben ook een prachtig en zacht design dat perfect is voor elk interieur. LG voegde aan deze line-up ook de Gallery Stand toe. Dit is een perfect alternatief voor de Gallery Design muurstandaard, want de Gallery Stand is veel gemakkelijker in je interieur te integreren.

Ontdek de Gallery Stand

LG Gallery Stand
Anker

[]

webOS 6.0 besturingssysteem op LG NanoCell tv

Nieuw Smart tv platform

Dankzij het vernieuwde webOS 6.0 smart tv-platform biedt de LG tv line-up 2021 een geheel nieuwe intuïtieve gebruikservaring. Zo krijg je sneller toegang tot apps en dat dankzij het herontworpen startscherm met verbeterde functies en prestaties. De webOS 6.0, gecombineerd met de sneltoetsen voor populaire streaming-apps op de Magic Remote, zorgt voor een zeer gemakkelijke en gebruiksvriendelijke navigatie in het webOS-ecosysteem.

Anker

[]

Ontdek de LG NanoCell tv's:

Ga langs bij de professional in je buurt en probeer de nieuwe LG NanoCell tv line-up uit!

Vind de professional in je buurt

Anker

[]